Stefan´s Steakhouselle paras viinilista vuonna 2021

Jyväskylän viiniklubin viinilistatoimikunta arvioi vuosittain Jyväskylän ravintoloiden viinitarjontaa. Vuonna 2021 alustavan arvioin jälkeen varsinaiseen käyntiarviointiin pääsi yhdeksän jyväskyläistä ravintolaa. Viinilistatoimikunta arvioi ravintoloiden toimintaa ja viinilistoja seuraavien kriteerien perusteella: vegaanisuus, saatavuus laseittain, palvelu, listan toimivuus ruoan kanssa, tarjoilijan viinitietous ja nettisivut.

Vuoden paras viinilista -palkinnon sai ravintola Stefan´s Steakhouse, kunniamaininnan sai Soul bar & Kitchen ja vuoden tulokas oli Bistro Kirkkopuisto.

Viinilistatoimikunta kiittää Stefan´s Steakhouse-ravintolan erittäin hyvää palvelua sekä ruoan ja viinien erinomaista yhdistämistä. Ravintolan hyvä ympäristö, rauhallinen musiikki ja huippuluokkaa olevat ruoat yhdessä viinien kanssa takasivat nautinnollisen kokemuksen. Toimikunta piti erinomaisena myös kellarilistan kattavuutta ja tarjoilijoiden asiantuntemusta. 

Kunniakirja luovutettiin Stefan’s Steakhousen ravintolapäällikölle Antti Ruotsalaiselle, jonka iloinen ilme ikuistettiin luonnollisesti viiniklubilaisten iloksi. Antille kiitos erinomaisesta palvelusta!

 Stefan’s Steakhouse Jyväskylän ravintolapäällikkö Antti Ruotsalainen

Soul bar & kitchen mainostaa edullisempia, laseittain saatavia afterwork-viinejä. Viinilistatoimikunta pitää konseptia hienona ja uutena Jyväskylässä. Viinilista oli suppea, ja lista vaihtuu usein. Erikoismainintana, että ravintolaan ovat myös eläimet tervetulleita, koirille on saatavilla jopa oma olut.

Soul Bar & Kitchenin ravintolapäällikkö Markus Sälevä

Vuoden tulokkaan Bistro Kirkkopuiston viinilista oli lyhyt ja kaikki viinit ovat saatavilla laseittain, joka on viinin ystäville mieluista. Arvioinnissa todettiin ruoka erinomaiseksi  ja tarjoilijan suosittelema viini sopi ruualle hyvin. Kunniakirjan vastaanotti Bistron Shif Manager Kaisa Korvenpää. Jyväskylän viiniklubi onnittelee kaikkia voittajia!

Bistro Kirkkopuiston Shift Manager Kaisa Korvenpää